Hartelijk welkom op de website van de Stichting voor Algemeen Maatschappelijk Werk Drechterland. Ieder van ons krijgt wel eens met problemen te maken. Soms dreigen ze boven uw hoofd te groeien, of moet u belangrijke beslissingen nemen. Vaak helpt het als u erover praat met familie, buren of vrienden. Maar het kan ook zijn dat u er niet uit komt, of dat er niemand is met wie u erover durft of kan praten.

In zo’n geval kunt u altijd gebruik maken van de deskundige hulp van onze maatschappelijk werkers. Dit zijn Esther Barendrecht en Margriet Groenewoud. U kunt er zonder verwijsbrief terecht en de hulpverlening is gratis. In bepaalde gevallen zal doorverwijzing naar gespecialiseerde hulpverlening nodig zijn. De stichting voor Algemeen Maatschappelijk Werk is onafhankelijk. Alle volwassen (18+) inwoners van de dorpen die behoren tot de gemeente Drechterland kunnen hier terecht.

Heeft u nog vragen of wilt u zichzelf aanmelden? Lees dan verder op onze contactpagina (klik hier). Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

 

 

 

 

   Contactgegevens

    Stichting AMW Drechterland
    Raadhuisplein 90
    1616AX Hoogkarspel
    e-mail    mail ons
    telefoon 0228 567 783

    Telefonische aanmelding
    tussen 9 en 10 uur
    op maandag, dinsdag,
    woensdag en donderdag